Love is in the air

Afgelopen weekend vierden WY ons eerste lustrum! In deze film een terugblik op de bruiloft en de afgelopen vijf jaar samen. Het is een bewerking van het filmpje dat we tijdens ons afscheidsdiner hebben laten zien. Voor wie er destijds niet bij was: de muziek onder deel 1 is het liedje dat door Jan (stiefpapa van Ylva)  ten gehore is gebracht tijdens de huwelijksceremonie. Een sprookje speciaal geschreven voor Ylva (Elfje) en Wouter (de reus). De muziek onder deel 2 werd na afloop van de ceremonie gezonden door Dorine. Helaas hebben we daar geen deugdelijke geluidsopname van, dus doen we het met de versie van Anouk.

Reacties

Reacties

Marieke

Aaaahh, zo mooi. Weer tranen!!! Mooi verhaal heb je ook geschreven. Echte vrienden raak je niet kwijt Yl, ookal zou je elkaar 4 jaar niet zien, je pakt de draad zo weer op. No worries! xxx

Kim

Wauw, mooi!
En gefeliciteerd! Ik heb er echt wel aan gedacht, maar steeds pas s avonds....
Singapore staat echt in de planning, maar mocht het onverhoopt echt niet lukken.... Wat is dan eigenlijk 4 jaar als je het vergelijkt met de 15 jaar vriendschap!!! Over 5 jaar lachen we er om!
Dikke x Kim

Sjak

Super! Zo leuk om de video van dé dag weer terug te zien. Heel cool. Jammer dat er (nog) geen reunie is, maar die komt nog wel.

En daarna de jaloersmakende beelden van Singapore. Ik wil ook zo'n zwembad in de tuin! En zulk lekker weer. Lekker naar buiten in de zwembroek. Zwemmen in je achtertuin en tijdens het boodschappen doen, das nog eens super!

KUS, Sjak

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!